ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑΣ

Ακριβώς στο κέντρο της Ελάτης και πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εξασφαλίζουν όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε να έχετε στις αποδράσεις σας. H κομψή διακόσμηση και η αύρα της κλασικής πολυτέλειας χαρακτηρίζει τα δωμάτια του νεόδμητου Κόζιακας Suites!

ΣΟΥΙΤΕΣ
Διακοσμημένα με αντικείμενα που αναδεικνύουν τον χώρο, privé υπηρεσίες και mainstream χαρακτήρα, χαρούμενα χρώματα και μπάνια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Μοναδικό στην περιοχή, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει, σας επιτρέπει να απολαύσετε το στυλ και τη γοητεία της περιοχής. Αφεθείτε σε χαλαρωτικές στιγμές στο τζακούζι που μπορείτε ν’ απολαύσετε privé, αφού αποτελεί standard υπηρεσία για τις σουίτες του ξενοδοχείου.

ΣΟΦΙΤΕΣ
Η παραδοσιακή διακόσμηση του εσωτερικού εναρμονίζεται απόλυτα με το γραφικό χαρακτήρα του χωριού. Όμορφα και ζεστά χρώματα, τζάκι και φιλοξενία που θα σας εντυπωσιάσει. Οι παροχές που σας προσφέρει δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της φιλοξενίας, αφού τα πρωινά του που θα απολαύσετε είναι παραδοσιακά. Η εξυπηρέτηση και η επιμέλεια των δωματίων θα σας εντυπωσιάσει, όπως και η θετική διάθεση των ιδιοκτητών.